Café

                              

Café 

 

Kunne du tænke dig at blive en del af et fællesskab, deltage i hyggelige og sjove aktiviteter med ligesindede unge? Hvis ja, bør du overveje at deltage i LytteLabs café. 

 

Fællesskab med sociale arrangementer

Hos LytteLab afholder vi sociale arrangementer til glæde for dig og dine venner i trygge omgivelser. Aktiviteterne planlægges og afholdes af de frivillige i samarbejde med de unge i LytteLab. Har du en idé til en aktivitet, hører vi gerne fra dig. Aktiviteterne kan foregå i LytteLabs egne lokaler i Underværket eller andet sted i Randers. 

 

Vi holder åbent hver anden onsdag (i ulige uger) - første gang onsdag den 16. januar 2019, kl. 16.30 - 20.00.

 

Følg os på Facebook for information om kommende arrangementer i LytteLab eller kontakt os på 30 52 39 36  

 

Kom som du er

LytteLab er en åben rådgivningscafé og fællesskab til dig, som er i alderen 12-25 år. I LytteLab er der hjertevarme. De frivillige lytter og hjælper dig godt på vej med det, der ellers er svært at tale om.

 

Hvordan foregår det?

Alle er velkomne til at tage kontakt og høre mere om LytteLab. Du kan ringe, maile, sende en sms eller deltage i vores sociale arrangementer.

Det er gratis at deltage. 

 

Du kan henvende dig anonymt. Vi har ingen ventetid.

Hvis du er under 18 år og gerne vil starte i et individuelt forløb eller samtalegruppe hos os i LytteLab er dine forældres samtykke påkrævet. Det hjælper vi dig gerne med.

       KONTAKT OS


      Stemannsgade 9C, 1. sal

       8900 Randers C

 30 52 39 36

KOM IND TIL EN SNAK

 

Alle er velkomne til at høre mere og møde os til en uforpligtende samtale.

 

Kontakt os og aftal en tid med LytteLabs projektkoordinator.

Vi glæder os til, vi ses!

FØLG OS

 

Du finder os på Facebook og Instagram. Her kan du bl.a. følge med i de sociale aktiviteter i LytteLab og se hvilke events, vi deltager i.