Individuelle samtaler

Individuelle samtaler

 

Vi kan alle sammen møde udfordringer, men nogen gange kan de fylde så meget, at de bliver altoverskyggende i hverdagen. Måske er det svært at se, hvordan det skal lade sig gøre at håndtere det hele?

 

LytteLab er din indgang til hjælp. Vi tilbyder individuelle samtaleforløb til dig, der er mellem 12 og 25 år, og som har brug for at tale om det, der fylder for dig og blive lyttet til. Det er gratis, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

 

Individuelt samtaleforløb - hvordan?

Et individuelt samtaleforløb er på 3-5 samtaler, hvor du mødes med en fast frivillig rådgiver én gang om ugen eller én gang hver 14. dag - afhængig af, hvad passer dig bedst. Samtalerne foregår i LytteLabs lokaler i Underværket. Vi fokuserer på at skabe en tryg ramme om samtalerne. En samtale varer ca. 1 time.

 

I de individuelle samtaler arbejder du bl.a. med:

 

  • At få sat ord på dine tanker og det, der er svært
  • Håndtering og løsning af dine problemer
  • Handlinger i små steps, der kan bringe dig videre
  • Din indre motivation og dine ressourcer
  • Hjælp til selvhjælp.

Hvordan foregår det?

Ønsker du samtaler med en frivillig rådgiver, inviterer vi dig inden opstart til en forsamtale med LytteLabs projektkoordinator, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvordan vi bedst muligt imødekommer dig og dine behov.

 

Bemærk: Der henvises til andre tilbud ved behov. 

 

Kontakt os og hør mere

Vi hjælper hinanden med det, der fylder for dig.

Ring eller skriv til LytteLab for at lave en aftale. Er du under 18 år og ønsker at starte et individuelt forløb er dine forældres samtykke påkrævet. Det hjælper vi dig gerne med. 

 

Du kan godt deltage i vores café og de sociale aktiviteter, uden du er tilknyttet et rådgivningsforløb eller en samtalegruppe

 

       KONTAKT OS


      Stemannsgade 9C, 1. sal

       8900 Randers C

 30 52 39 36

KOM IND TIL EN SNAK

 

Alle er velkomne til at høre mere og møde os til en uforpligtende samtale.

 

Kontakt os og aftal en tid med LytteLabs projektkoordinator.

Vi glæder os til, vi ses!

FØLG OS

 

Du finder os på Facebook og Instagram. Her kan du bl.a. følge med i de sociale aktiviteter i LytteLab og se hvilke events, vi deltager i.