Mød os

Mød de frivillige i LytteLab

I LytteLab mødes du af kvalificerede frivillige, der alle har valgt at bruge deres fritid på at gøre en positiv forskel. De frivillige er voksne rollemodeller og en ressource, der kan lytte, støtte og motivere dig til at tage hånd om det, der ellers er svært at tale om.

 

Det har stor betydning for tilgangen, at det netop er frivillige, der varetager projektets aktiviteter. Det giver et ligeværdigt rum til at få luft for bekymringer og møde en voksen, der ikke har en formel rolle overfor den unge. 

 

Som frivillig i LytteLab har du mulighed for:

  • Temamøder med andre frivillige 
  • Løbende sparring og feedback med en engageret projektkoordinator 
  • Invitation til kurser i fx Den motiverende samtale (MI), Den svære samtale og konflikthåndtering 
  • Deltagelse i aktiviteter arrangeret af Jysk børneforsorg/Fredehjem. 

 

Vil du være frivillig? Så er det dig, vi søger. Bliv en del af vores livsbekræftende fællesskab for unge i alderen 12-25 år. Et sted hvor unge mødes i trygge og hyggelige omgivelser.

 

Mit navn er Kristina, jeg er 31 år og bor i Horsens med min familie.

Jeg er uddannet bachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation.


Jobbet som projektkoordinator i LytteLab giver mig en mulighed for at være med til at skabe rammerne, hvor unge kan være en del af et positivt fællesskab, og har mulighed for at tale med nogen om det, der er svært.

 

Jeg hedder Amanda, er 24 år gammel og arbejder til dagligt i butik.

I min fritid holder jeg af at være kreativ og har derfor også tegnet for LytteLab.

 

Jeg er frivillig hos LytteLab for at støtte op om, at ingen skal tumle med noget alene.

Mit navn er Clara. Jeg er 21 år gammel. Ved siden af mit arbejde her hos LytteLab studerer jeg Antropologi på Aarhus Universitet.

 

Jeg er frivillig hos LytteLab, fordi jeg virkelig går ind for, at unge får nogle der vil lytte til, hvad de går og tumler med i hverdagen. Det er noget, jeg selv har haft brug for i mit liv.

 

Jeg har personlig erfaring og derved mulighed for at rådgive med forskellige problemstillinger som angst, depression og seksualitet. 

Mit navn er Elisa, jeg er er 20 år og blev student i sommers.

 

Jeg har valgt at være frivillig hos LytteLab, da jeg holder af at hjælpe andre. Jeg synes bestemt, at alle fortjener én at snakke med, én som giver sig tid til at lytte ordentlig efter.

 

Selv har jeg været udfordret med eksamensangst. Noget jeg ikke er alene om.

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år, og til daglig studerer jeg.

 

Jeg er frivillig hos LytteLab, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel og sørge for, at unge, der har brug for en hjælpende hånd, bliver lyttet til og taget seriøst.

Mit navn er Inga, og jeg er med i LytteLab, fordi jeg syntes, at det er mega vigtigt, at alle unge har mulighed for at være med i et godt fællesskab.

 

Samtidig er det vigtigt at kunne tale med nogen om det, som er svært og driller i livet lige nu.

 

Som uddannet coach har jeg mulighed for at hjælpe med at lytte, støtte og motivere dig til at finde nye løsninger og handlemuligheder, som kan hjælpe dig videre i livet.

       KONTAKT OS


      Stemannsgade 9C, 1. sal

       8900 Randers C

 30 52 39 36

KOM IND TIL EN SNAK

 

Alle er velkomne til at høre mere og møde os til en uforpligtende samtale.

 

Kontakt os og aftal en tid med LytteLabs projektkoordinator.

Vi glæder os til, vi ses!

FØLG OS

 

Du finder os på Facebook og Instagram. Her kan du bl.a. følge med i de sociale aktiviteter i LytteLab og se hvilke events, vi deltager i.